Selecteer een pagina
Status
Niet aangemeld
Prijs
€ 90,00
Begin nu!

Online zwangerschapscursus

Welkom bij de online zwangerschapscursus van Viamama. In deze cursus bereid ik je optimaal voor op wat er komen gaat in je zwangerschap & tijdens je bevalling. Na je aanmelding krijg je toegang tot alle lessen. Iedere les bestaat uit een video met een thema en een werkboekje met vragen waarin je aantekeningen kunt maken. Je kunt je werkboekjes zelf opslaan.

Je ziet hiernaast welke thema’s aan bod komen. Het is een volledig programma met onderwerpen als hormonen, pijnbestrijding, (borst)voeding en je kraamweek. Ook voor je partner hebben we veel interessante informatie,  bevalling tot je kraamweek en het ouderschap en wat handig is daarover te bespreken met je partner. Een aparte les gaat over ‘onderhandelen aan de keukentafel’, omdat we uit eigen ervaring weten hoe belangrijk het is om goed in gesprek te gaan met je partner. Zodat jullie samen weten hoe jullie het ouderschap gaan invullen.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Stel het ons gerust op info@viamama.nl. We zetten de meest voorkomende vragen alvast voor je op een rijtje:

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt 12 maanden lang toegang tot al het cursusmateriaal na je aankoop. We hebben er als bonus ook nog een aantal gastlessen aan toegevoegd. Een lactatiekundige, een yoga-docente, een arts-seksuoloog en een bekkenfysiotherapeut delen hun kennis en ervaring.

Krijg ik in één keer toegang tot alle lessen?

Jazeker, je krijgt direct toegang tot alle lessen. Dus ook als je al 30 weken zwanger bent, kun je gerust starten met de cursus. Na elke les kun je direct door naar de volgende les.

Hoe lang duurt een les?

Elke les bestaat uit een video en een werkboek. De video duurt zo’n 15 minuten. In het werkboekje staat beeldmateriaal als achtergrondinformatie en er staan vragen in die je voor jezelf kunt beantwoorden en opslaan als je dat handig vindt. Bijvoorbeeld om je vragen en wensen met je eigen verloskundige te bespreken.

Zijn er ook ontspanningsoefeningen?

Jazeker, we hebben een speciale les met daarbij een aantal ontspanningsoefeningen voor je. Olga Landheer is hierin gespecialiseerd en zij geeft een les over ademhalings- en ontspanningsoefeningen, speciaal voor tijdens de bevalling.

Is de cursus ook in het Engels beschikbaar?

De cursus is op dit moment alleen in het Nederlands te volgen. Elke les heeft een video, die kun je natuurlijk terugkijken als je wilt, maar een basis niveau van het Nederlands heb je wel nodig om de cursus te kunnen volgen.

Even kennismaken

Graag stel ik me even aan je voor. Ik ben Marjolein Maas, verloskundige en in deze video laat ik je weten waarom ik deze online cursus voor jou heb gemaakt.

Een vergoeding van je zorgverzekeraar

Als je een aanvullende zorgverzekering hebt, kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van de online cursus. Omdat ik als verloskundige BIG-geregistreerd ben, kun jij hiervan gebruik maken en betaalt de zorgverzekeraar de cursus voor je.
Hiervoor heb je het certificaat nodig dat je vindt aan het einde van de cursus.